[vc_row css=”.vc_custom_1471272948520{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;border-radius: 2px !important;}”][vc_column width=”5/6″][trx_section align=”left”][vc_empty_space height=”10px”][vc_single_image image=”1158″ img_size=”full”][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Veckostädning” tab_id=”1471271186131-6a872210-0f2b”][vc_column_text]

VECKOSTÄDNING

…VARJE VECKA?

En lämplig rutin för regelbunden veckostädning är 2-4 gånger per månad. Omfattning och intervall avgörs beroende på hur omfattande det dagliga underhållet är. Vanligtvis innefattar dagliga sysslor diskning, avtorkning av ytor i kök samt borttagning av fläckar.

Veckostädningens uppgift är att upprätthålla rena utrymmen och förhindra att ytor gror igen av smuts, på så vis förblir lokalen hälsosam och trivsam att vistas i.

I veckovis städning ingår vanligtvis
• Dammsugning och våtmopning av golvytor
• Avtorkning av dörrar, karmar och fönsterbänkar
• Utvändig rengöring av spis, kyl, frys och köksluckor

Om mer ingående städning önskas går det att komplettera med
• Sopning/dammsugning av balkong
• Vädring och piskning av mattor[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Boka veckostädning” tab_id=”1471271186189-61344c6d-ff60″][vc_column_text]Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och klicka sedan på skicka för att sända en offertförfrågan till oss.
Vi tar inom kort kontakt med dig för kompletterande uppgifter och en offert skickas sedan ut till den 
e-postadress som du har angett i formuläret.

OBS! Det är viktigt att du fyller i korrekt information, detta ligger till grund för att vi skall kunna kontakta dig.

Har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss »

[contact-form-7 id=”1484″ title=”Kontaktformulär 1″][/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/trx_section][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_empty_space height=”20px”][trx_widget_banner title=”RUT-avdrag” image=”751″ link=”https://www.umefresh.se/rut-avdrag” code=”Kom ihåg att du som privat kund har rätt till 50% skattereduktion på alla våra tjänster. “][vc_empty_space height=”25px”][trx_widget_banner title=”Miljö” image=”970″ link=”https://www.umefresh.se/miljo” code=”Vi använder oss enbart av moderna hjälpmedel och av rengöringsmedel som är skonsamma mot både dig, ditt hem och miljön”][/vc_column][/vc_row]